Veelgestelde vragen

Is Runnersdate.nl veilig?

Bij Runnersdate.nl vinden we veiligheid heel belangrijk. Daarom bekijken we alle profielen met de hand, zorgen we voor een beveiligde verbinding via SSL (het groene slotje in de browserbalk) en hebben wij een hoog aangeschreven payment provider gekozen, waarbij privacy voorop staat.

Bekijken jullie profielen en worden die gekeurd?

Ja, alle profielen worden met de hand gecontroleerd. Bij een vermoede dat een profiel niet klopt blokkeren wij deze. Het profiel zal dan niet zichtbaar meer zijn voor andere leden.

Wat doen jullie met nep profielen

Nep profielen of profielen die de indruk wekken dat ze nep zijn blokkeren we met onze handmatige controles. Deze zijn daarna niet meer zichtbaar voor de andere leden. Heb jij een profiel waarvan je denkt dat deze nep is, laat dit dan weten via het contactformulier

Hoe maak ik een Runnersdate.nl profiel

Een Runnersdate.nl profiel bestaat uit een aantal stappen.

Bij stap 1 vragen wij een aantal persoonlijke gegevens, zoals wie je bent, je leeftijd en welk postcode gebied je woont.
In stap 2 willen we je voorkeuren weten, zoek je een man of vrouw, van welke leeftijd zodat we een wensen beeld krijgen.
De belangrijkste stap is de laatste stap. We hebben een vragenlijst opgesteld waarmee we jou kunnen matchen aan andere leden.
Het is belangrijk dat je deze lijst zo eerlijk mogelijk invult zodat we een eerlijke score kunnen maken voor jezelf en andere leden.

Verder willen we graag een profiel foto. Ook daarvoor geld een goede foto maakt een betere indruk, en plaats er ook een aantal foto's bij van je interesses, hobby's (naast hardlopen). Er is ruimte genoeg voor 8 foto's.

Daarna is jou account compleet. Inmiddels heeft ons systeem een verificatie mail gestuurd waarin je, je account kan activeren.
Na deze activatie kun je aan de slag op Runnersdate.nl

Wat kan ik met een Runnersdate.nl profiel

Je profiel is jou visite kaartje naar de andere leden op Runnersdate.nl
Vanaf je eigen profiel pagina kun je alle opties bewerken die je hebt opgegeven, zoals vragen, foto's en voorkeuren.

Je profiel stelt je ook instaat om profielen op te slaan in een favorieten pagina, en matches te bekijken die wij voor je hebben uitgezocht.

Ben je full member? Dan kun je ook berichten versturen!

Ik heb me ingeschreven wat nu?

Welkom bij de leukste harldloop- dating- community Runnersdate.nl.
Je hebt alle stappen doorlopen en je hebt een gratis account aangemaakt. Nu kun je profielen bekijken en opslaan in je favorieten, matches bekijken en een agenda volgen. en zelf agenda tips doorgegeven.

Heb je een leuke match gevonden? dan kun je als je Full member bent ook een bericht sturen.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt wat nu?

Het kan altijd gebeuren dat je een wachtwoord vergeten bent. Dat is bij ons geen probleem.
Onderaan het inlog formulier vind je een link naar Wachtwoord vergeten, vul hier je e-mail adres in.
Ga vervolgens naar je e-mail inbox en klik op de link die de server aan je gestuurd heeft.
Je wordt door gestuurd naar een andere pagina waar je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

Vanaf nu werkt je account weer met je nieuwe wachtwoord.

We raden iedereen aan om een veilig, sterk wachtwoord te gebruiken. Eén die niet makkelijk te raden is.

Wie ziet mijn profiel?

Alleen leden waarmee je een mogelijke match hebt zien je profiel. Je profiel wordt zichtbaar als iemand zoekt op leeftijd en omgeving, maar ook hier houden we rekening met de eerder opgegeven voorkeuren. Niet leden kunnen jou profiel dan ook niet bekijken.

Waarom kan ik geen berichten versturen?

Alleen full members kunnen berichten versturen. Ben je nog geen full member? voor slecht 2,49 per maand heb je een volledig account bij Runnersdate.nl

Hoe kan ik betalen?

Bij Runnersdate.nl kun je op 2 manieren betalen.

Je kan kiezen voor een vooruit betaling via 3 betaalmethodes, namelijk iDEAL, VISA en MASTERCARD.
Het account is direct actief en we boeken automatisch na elke maand het abonnement van je rekening zonder dat je daar nog omkijken naar hebt.

Daarnaast kan je ons ook direct kiezen voor een automatische machtiging. We activeren dan ook direct je account en je kunt direct gebruik maken van alle faciliteiten die de website je bied. Na een aantal dagen incasseren we het abonnementsgeld. Vervolgens zonder omkijken elke maand.

Welke abonnementen zijn er?

Bij Runnersdate.nl willen we duidelijk en eenvoudig voor jou zijn, dus maandelijks opzegbaar en no nonsense.

Daarom hebben wij voor alle leden één vast maand tarief per maand. Klik op wordt Lid om de huidige tarieven te bekijken.

Wat moet ik doen als mijn full menbership niet geactiveerd is?

Soms heeft onze payment provider even nodig om de betaling aan ons door te geven. Indien je account niet direct is omgezet duurt het soms 1 tot 10 minuten voordat dit automatisch gebeurd. Heb je een bevestiging binnen? Neem in dat geval contact op met de helpdesk, via ons contact formulier. Stuur de bevestigingse-mail mee, dan kunnen we je betaling sneller vinden en je full membership activeren.

Hoe stop ik mijn automatische betaling?

Het stop zetten van een automatische incasso is heel eenvoudig.

Als je bent ingelogd, ga je naar [instellingen] in het hoofdmenu links boven op het scherm.

Vervolgens kies je voor [Lidmaatschap & Facturering]

Op deze pagina heb je 2 tabbladen en kies hier voor [Rekening gegevens]

Onderaan de pagina vind je een knop waarmee je de automatische incasso kan beëindigen.
Om er zeker van te zijn dat je er niet per ongeluk op drukt, dien je ook de checkbox aan te klikken.

Wil je alleen je rekening aanpassen en dus de incasso mee nemen naar de andere rekening, dan hoef je alleen maar je profiel aan te passen op het formulier boven aan dezelfde pagina. Wij stoppen dan automatisch de incasso op de oude rekening.

Hebben jullie een app?

Nee wij hebben geen app. Wij hebben gekozen om onze website mobiel vriendelijk te maken zodat je op elke apparaat dezelfde ervaring kan beleven.

Organiseert Runnersdate.nl ook evenementen?

Er worden in Nederland heel veel hardloop evenementen georganiseerd. Runnersdate.nl bied een perfect platform om hier leuke mensen te vinden die je kan mee nemen of ontmoeten op één van deze vele events.

Opzeggen

Via je persoonlijk profiel kun je je account ook opzeggen.