Dit is Runnersdate.nl

Runnersdate.nl is een eigenwijze vogel
  • Het is een hardloop forum/community site, maar wel één met meer functionaliteiten dan alleen het delen van informatie.
  • Het  is een zoekmachine voor een loopmaatje, maar dan voor een maatje die aan jouw loopeisen voldoet.
  • Het kan gebruikt worden als datingsite, maar dan één waarbij het plezier in het lopen en het delen van een gezamenlijke passie uit kan monden in meer.
Runnersdate.nl voorziet in een brede behoefte voor hardloopliefhebbers en is daarmee uniek in zijn soort. Van de lopers die graag sportief uitgedaagd worden door een loopmaatje, tot de single loper die graag een andere uitdaging aangaat, iedereen is op zijn plek bij Runnersdate.nl.

Gratis inschrijven en full member bij Runnersdate.nl
Inschrijven en een profiel aanmaken bij Runnersdate.nl is geheel gratis. Na de inschrijfprocedure kun je in je eigen tempo de profielen van de andere hardlopers bekijken.

Hoe werkt Runnersdate.nl?
Bij de inschrijfprocedure volgen een aantal vragen die jou als hardloper in de juiste categorie onderbrengen. Dat is niet omdat we je zo graag in een ‘hokje’ stoppen, maar omdat we graag de lopers die op zoek zijn naar een sociaal maatje, willen scheiden van de single loper die op zoek is naar een sportieve date.